Betrokken adviseur in personeelszaken

Over Massen personeeladvies

Betrokken adviseur in personeelszaken

Zelf doen of uitbesteden. Als het om personeelszaken en salarisverwerking gaat, lijken dat de twee keuzes voor het MKB. Dat betekent dat u iemand deels moet vrijmaken voor lastige administratieve zaken of u schakelt een grote uitvoerder in waar u en uw medewerkers een contractnummer zijn. Het kan ook anders.

U weet dat het goed zit

Massen Personeeladvies is persoonlijk betrokken bij uw personeelszaken. U bepaalt wat u zelf doet en uitbesteedt. Jan Massen heeft veel kennis en ervaring, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HRM, P&O en Employee Benefits en is voor u altijd bereikbaar voor overleg of advies. Als u uw salarisverwerking in handen van Massen Personeeladvies geeft, bent u er zeker van dat het stipt en foutloos wordt verzorgd. U weet dat het goed zit.

Ondernemer net als u

Massen Personeeladvies werkt voor veel bedrijven in het MKB, voornamelijk in de Achterhoek. Jan Massen is ruim 20 jaar specialist in personeelsadvies en salarisverwerking en hij is nauw betrokken bij ondernemingen en ondernemers. Hij is een deskundige adviseur, maar ook een betrokken gesprekspartner die graag met u om tafel gaat om uw personeelszaken naar uw wensen te regelen. Neem contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.