Betrokken adviseur in personeelszaken

Personeelsadvies

Personeelsadvies dat bij uw onderneming past

Een afgewogen arbeidsvoorwaardenbeleid en aanvullende personeelsvoorzieningen, advies over verzuim en ontslag, interim ondersteuning bij beleidsmatige of uitvoerende werkzaamheden, de praktische inrichting van uw personeels- en salarisadministratie; Massen Personeeladvies biedt u deskundige en veelzijdige ondersteuning.

Altijd bereikbaar – 24/7

Met ruim 20 jaar ervaring als personeelsadviseur voor ondernemingen in het MKB, is Jan Massen de ondernemende specialist in personeelszaken. Hij begrijpt voor welke uitdagingen u staat en levert ondersteuning op maat. U heeft altijd persoonlijk en direct contact. Massen Personeeladvies is altijd bereikbaar – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor snel telefonisch advies over een dringende zaak of voor een gedegen plan van aanpak voor meer structuur in uw personeelsbeleid.

Betrouwbaar, betrokken en deskundig

Massen Personeeladvies is uw eigen personeelsafdeling op afstand: geen belasting van uw eigen medewerkers, maar wel altijd de deskundigheid en ondersteuning binnen handbereik. Betrouwbaar, betrokken en deskundig. Neem contact op als u meer wilt weten over Personeelsadvies dat perfect past bij uw onderneming.