Betrokken adviseur in personeelszaken

Salarisverwerking

Accuraat in salarisverwerking

U wilt dat de salarissen van uw medewerkers op tijd en correct betaald worden. Als u dat volledig zelf doet, is dat een complexe klus. Omdat uren, schalen en loonafdrachten veranderen, maar ook omdat u op de hoogte moet zijn van wetten, regels en CAO-afspraken. Massen Personeeladvies regelt de salarisverwerking zoals u wilt, altijd stipt en accuraat en volgens wettelijke voorschriften.

Uren, mutaties – ook online

U bepaalt hoe u samenwerkt met Massen Personeeladvies. Veel MKB-bedrijven sturen maandelijks de gewerkte uren of alleen de mutaties door. De salarisgegevens kunnen ook online ingevoerd worden. Massen Personeeladvies berekent de juiste salarisbedragen en loonaangiftes. Belasting, pensioen, sociale premies en eventuele andere afdrachten: u weet exact waar u aan toe bent. Medewerkers ontvangen hun salarisstrook en aan het begin van elk jaar hun jaaroverzicht. U heeft er geen omkijken naar. Wilt u liever zelf een aantal taken blijven uitvoeren, dan kan dat uiteraard ook.

Uw partner in personeelszaken

Jan Massen is specialist in salarisverwerking. Hij is ook uw gesprekspartner als het gaat om personeelszaken. Heeft u vragen, wilt u weten wat de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor uw onderneming betekent, wilt u advies over een evenwichtig personeelsbeleid, twijfelt u over de juiste arbeidsvoorwaarden? Neem contact op met Massen Personeeladvies. Dan komt het goed.